Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare, multi dintre voi ma cunoasteti si stiti ce pot face dar alti nu, astazi vreau sa incerc sa va invat sa va conectati serverul de samp la mysql pe host sau localhost. Am facut acest tutorial la cererea voastra, primesc pe zi 3-4 cereri ca sa urc un gamemode pe host si la fiecare in parte trebuie sa o iau de la inceput sa le explic.

1. Modificam in gamemode: 

1. #define SQL_HOST "localhost"
  2. #define SQL_USER "root"
  3. #define SQL_PASS "password"
  4. #define SQL_DB "test"

SQL_HOST / localhost = IP unde este instalat phpmyadmin, daca e instalat pe ip de la gamecp poti lasa localhost daca nu e pe acelasi IP il schimbi cu IP primit.

SQL_USER / root = Username cu care te loghezi in phpmyadmin.

SQL_PASS / password = Parola de la contul "root" cu care te loghezi.

SQL_DB / test = Baza de date care a fost creata, in proportie de 98% baza de date si username-ul sunt la fel.

2. Intram in phpmyadmin ( ip/phpmyadmin ) si urcam baza de date ( este cea care apare in GameMode cu extensia .sql ).

S6M3aTj.png

3. Aadugam in server.cfg 'plugins mysql.so x.so y.so z.so '.

Server-ul ar trebuie sa ruleze daca ai parcurs pasii acestia, daca intampini o problema cauta-ma.

Daca te-am ajutat acorda-mi un +1.

Edited by KhefreN_LautaR
  • Upvote 8
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Asa e, foarte folositor copiat =))))))))))))))

Bai, iar schimbi cateva texte? Sa para ca tu l-ai facut? Fiti atenti

Poza 1: In primul rand, de ce ai acelasi ip ca baza lor de date, de la tutorialul celalat? Care nu tu l-ai facut.

35ncv4h.png

Poza 2: In al doilea rand, de ce ai identica poza aceea cu baza de date? =)))) Esti un plagiator bai Messi. IAr tutorialul ala a fost facut pe 6 februarie 2014, iar al tau pe 12 septembrie 2014. Nu poti sa zici ca el l-a copiat de aici. 

szaq7r.png

Te pup.

Posted

Asa e, foarte folositor copiat =))))))))))))))

Bai, iar schimbi cateva texte? Sa para ca tu l-ai facut? Fiti atenti

Poza 1: In primul rand, de ce ai acelasi ip ca baza lor de date, de la tutorialul celalat? Care nu tu l-ai facut.

35ncv4h.png

Poza 2: In al doilea rand, de ce ai identica poza aceea cu baza de date? =)))) Esti un plagiator bai Messi. IAr tutorialul ala a fost facut pe 6 februarie 2014, iar al tau pe 12 septembrie 2014. Nu poti sa zici ca el l-a copiat de aici. 

szaq7r.png

Te pup.

Prietene eu sunt banat pe acel forum de mai bine de 2 ani, + nu aici am pus prima data tutorialul cand l-am facut nu era bugged, eu am activat pe alta comunitate si acolo am tutoriale. Asa ca nu are rost sa vi si sa imi spui ca eu sunt plagiator atat timp cat nu ai cautat pe google sa vezi cand am facut eu prima data un topic cu imaginile de mai sus. E usor sa vi si sa spui ca X e palgiator dar macar X face ceva in comprare cu tine care lasa reply-uri pentru + post, iti irosest i timpul degeaba, fa ceva util.

Doar Copy+ Paste stiti sa dati?

Nu va duce mintea la tutorial originale sau facute de voi? Va mai dati si mari scripteri.

Daca user-ul de mai sus a macat un rahat trebuie sa-l papi si tu?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

Cand intru pe samp si zice  nu ai cont, dau sa ma inregistrez scriu parola si nu face nimic ma pune sa scriu iar parola si tot asa. Ce are?

Posted

Cand intru pe samp si zice  nu ai cont, dau sa ma inregistrez scriu parola si nu face nimic ma pune sa scriu iar parola si tot asa. Ce are?

Probabil nu ai conectat bine baza de date.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp