Ghelbeaza Cristian Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) Salutare, multi dintre voi ma cunoasteti si stiti ce pot face dar alti nu, astazi vreau sa incerc sa va invat sa va conectati serverul de samp la mysql pe host sau localhost. Am facut acest tutorial la cererea voastra, primesc pe zi 3-4 cereri ca sa urc un gamemode pe host si la fiecare in parte trebuie sa o iau de la inceput sa le explic. 1. Modificam in gamemode: #define SQL_HOST "localhost" #define SQL_USER "root" #define SQL_PASS "password" #define SQL_DB "test" SQL_HOST / localhost = IP unde este instalat phpmyadmin, daca e instalat pe ip de la gamecp poti lasa localhost daca nu e pe acelasi IP il schimbi cu IP primit. SQL_USER / root = Username cu care te loghezi in phpmyadmin. SQL_PASS / password = Parola de la contul "root" cu care te loghezi. SQL_DB / test = Baza de date care a fost creata, in proportie de 98% baza de date si username-ul sunt la fel. 2. Intram in phpmyadmin ( ip/phpmyadmin ) si urcam baza de date ( este cea care apare in GameMode cu extensia .sql ). 3. Aadugam in server.cfg 'plugins mysql.so x.so y.so z.so '. Server-ul ar trebuie sa ruleze daca ai parcurs pasii acestia, daca intampini o problema cauta-ma. Daca te-am ajutat acorda-mi un +1. Edited September 12, 2014 by KhefreN_LautaR 8
Ghelbeaza Cristian Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 e folositor :) In ziua de astazi toti care se lasa de buGGed isi fac server si ma innebunesc sa le fac conectarea.
bogdynodye Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 știu, uite-l pe nabul de capone(ai fost scripter la el când era și aMz) http://forum.bugged.ro/topic/95564-capone-scripterul/
RPGAlex Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 In ziua de astazi toti care se lasa de buGGed isi fac server si ma innebunesc sa le fac conectarea.
Fainosag Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 In ziua de astazi toti care se lasa de buGGed isi fac server si ma innebunesc sa le fac conectarea.
Adam Marian Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 In ziua de astazi toti care se lasa de buGGed isi fac server si ma innebunesc sa le fac conectarea.
V3RSU Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Asa e, foarte folositor copiat =)))))))))))))) Bai, iar schimbi cateva texte? Sa para ca tu l-ai facut? Fiti atenti Poza 1: In primul rand, de ce ai acelasi ip ca baza lor de date, de la tutorialul celalat? Care nu tu l-ai facut. Poza 2: In al doilea rand, de ce ai identica poza aceea cu baza de date? =)))) Esti un plagiator bai Messi. IAr tutorialul ala a fost facut pe 6 februarie 2014, iar al tau pe 12 septembrie 2014. Nu poti sa zici ca el l-a copiat de aici. Te pup.
Crss... Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Doar Copy+ Paste stiti sa dati? Nu va duce mintea la tutorial originale sau facute de voi? Va mai dati si mari scripteri.
Ghelbeaza Cristian Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Asa e, foarte folositor copiat =)))))))))))))) Bai, iar schimbi cateva texte? Sa para ca tu l-ai facut? Fiti atenti Poza 1: In primul rand, de ce ai acelasi ip ca baza lor de date, de la tutorialul celalat? Care nu tu l-ai facut. Poza 2: In al doilea rand, de ce ai identica poza aceea cu baza de date? =)))) Esti un plagiator bai Messi. IAr tutorialul ala a fost facut pe 6 februarie 2014, iar al tau pe 12 septembrie 2014. Nu poti sa zici ca el l-a copiat de aici. Te pup. Prietene eu sunt banat pe acel forum de mai bine de 2 ani, + nu aici am pus prima data tutorialul cand l-am facut nu era bugged, eu am activat pe alta comunitate si acolo am tutoriale. Asa ca nu are rost sa vi si sa imi spui ca eu sunt plagiator atat timp cat nu ai cautat pe google sa vezi cand am facut eu prima data un topic cu imaginile de mai sus. E usor sa vi si sa spui ca X e palgiator dar macar X face ceva in comprare cu tine care lasa reply-uri pentru + post, iti irosest i timpul degeaba, fa ceva util. Doar Copy+ Paste stiti sa dati? Nu va duce mintea la tutorial originale sau facute de voi? Va mai dati si mari scripteri. Daca user-ul de mai sus a macat un rahat trebuie sa-l papi si tu?
KHERO ZEN Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 @KhefreN_LautaR aka Messi Serverul meu care vreau sa-l deschid se conecteaza la baza de date si totusi imi da eroare mysql cand intru pe server.. Ai vreo idee de ce?
Ghelbeaza Cristian Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 (edited) @KhefreN_LautaR aka Messi Serverul meu care vreau sa-l deschid se conecteaza la baza de date si totusi imi da eroare mysql cand intru pe server.. Ai vreo idee de ce? Nu ai facut ce am facut eu atunci. Edited March 19, 2015 by KhefreN_LautaR aka Messi
Eduard Chitescu Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Dupa ce am facut tot ce ai zis...am dat restart si este N/A serverul.
Hashirama96 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Ma ajuti te rog frumos in privat pe fb sau skypeSkype- alexrya69Facevook- Alexandru Rya
Mihaibossu Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Cand intru pe samp si zice nu ai cont, dau sa ma inregistrez scriu parola si nu face nimic ma pune sa scriu iar parola si tot asa. Ce are?
Iosif Vieru Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Cand intru pe samp si zice nu ai cont, dau sa ma inregistrez scriu parola si nu face nimic ma pune sa scriu iar parola si tot asa. Ce are? Probabil nu ai conectat bine baza de date.
Recommended Posts